català español inglés alemán +34 627 016 796
PREMI ZIRKOLIKA 2016Millor espectacle per votació popular PREMI MOVE AWARD 2016Millor espectacle de teatre visual d’Europa PREMI FETEN 2016Millor espectacle de carrer PREMI ATAPIB 2016Millor espectacle PREMI NOCTÍVAGOS 2018 Primer premi IX Certamen Inter- nacional de Teatre de Carrer

El Circ Bover rep cada any al voltant de 45 escoles de tota Mallorca i més de 3.500 alumnes!
Reserveu la vostra data i gaudeix d'un dia del millor circ!

És la nova branca de la companyia Circ Bover , dedicada a la producció d’espectacles infantils i de petit format, de circ i de teatre, creada a l’octubre del 2016.

El Circ Bover és una companyia de circ professional que produeix espectacles de creació pròpia, de circ modern, que combina amb les últimes tendències de circ, amb música en directe, teatre i dansa, que gaudeix d'un ampli recorregut nacional i internacional.

Amplia l'informació.

Circ Bover
INAEM, IEB, CONSELL MALLORCA

Serveis

Activitats per escoles Espectacles a mida
Agenda espectacles La companyia Circ solidari Espectacles anteriors Els nostres cartells Contacte
Avis Legal i Política de Privadesa
Cookies

Espectacles

Projectes paral·lels

Es Centre de Circ visita la web Circaire Festival visita la web Ciclop Festival visita la web

Contacte

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE circbover.com Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en info@circbover.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a Avisos Legals.

Cristina - GERÈNCIA i DISTRIBUCIÓ

cristina@circbover.com

info@escentredecirc.com

Sebastià Jordà - DIRECTOR

info@circbover.com

Adreça

Carrer Son Torrens, 7 - 07510 - SINEU

tel.: 627 016 796